Соєвий ізолят (ізолят соєвого білка), Китай
Ізолят соєвого білка — це сухий, порошкуватому харчовому інгредієнт, який виробляється з очищених соєвих бобів способом виймання основної білкової фракції з інших, небілкових компонентів сої.
Ізолят соєвого білка є найбільш концентрованою формою з лінійки соєвих протеїнових продуктів, наявних на ринку (протеїн понад 90%).
Ізолят соєвого білка є цінними харчовим інгредієнтом, який застосовується під час виробництва багатьох готових харчових системах завдяки його прекрасним поживним і функціональним властивостям, забезпечуючи функціональні характеристики та сенсорні якості готового продукту, відповідно до вимог виробника та споживача.
Ми пропонуємо соєвий ізолят двох типів:
- емульсійний тип
- ін'єкційний тип
Ізолят соєвого білка емульсійного типу має гарні гелеутворюючі, емульгувальні та вологоутримувальні властивості. Застосовується переважно в м'ясних системах під час виробництва м'ясо- ковбасної продукції.
Ізолят соєвого білка ін'єкційного типу має низьку в'язкість і незначні гелеутворювальні властивості, розчинніший і диспергуємо , порівнюючи із ізолятом, емульсійного типу.
Фізико-хімічні властивості обох типів соєвого ізоляту відповідають:
- Білок (суха речовина) > 90%
- Вологість < 6 %
- Жир < 0,7 %
- pH: 6,5 - 8,0 (залежно від типу)
- Зола < 4,0%
- Розмір частинок (сито 100 mesh) > 95%
Країна походження Китаю.
Продукт відпускається в паперових мішках із полівкладкою, 20 кг нетто.
Ціни на соєвий ізолят емульсійного та ін'єкційного типу відрізняються, тому актуальне пропонування просимо уточнювати в представника компанії.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Соєвий білок |
Упаковка | Мішок |
Вага упаковки | 20 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Функціональний тип | Емульсійний |
- Ціна: від 200 ₴/кг