Нативний крохмаль картопляний
Нативний картопляний крохмаль є вуглеводним компонентом, зазвичай використовуваних у харчовій промисловості за його текстурирующих та інших функціональних властивостей.
Картопляний крохмаль дістають шляхом механічного відділення крохмальних зерен від решти компонентів картоплі з наступним промиванням, очищенням, сушінням і просіюванням. Картопляний крохмаль є енергетично багатих продуктом і ідеально підходить для загущення і стабілізації харчових продуктів, а також для використання в кормах для тварин, як молодих, так і дорослих особин.
Картопляний крохмаль також використовується для різних технічних застосувань.
Фізико-хімічні властивості:
- Вологість: < 20 %
- рн: 5,5 - 7,5
- Вміст золи: < 0,35% СВ (м/м)
- Макроскопічні забруднення: не більше 50 шт/дм2
- Зміст SO2: < 10 мг/кг
- Зміст мінеральних речовин, нерозчинних у 10% HCl: < 0,06 % СВ (м/м)
- В'язкість 1100-1650 Bu
Функціональні властивості:
- Текстурування і згущення: властивості гелеутворення і розвиток в'язкості залежно від термічної, механічної або хімічної обробки
- Стабілізація, продовження терміну придатності продукції
- Зв'язування води / утримання вологи
- Наповнювач
- Поліпшення тесту / маси, збільшення обсягу
- Бродильний субстрат та інше
Крохмаль картопляний має форму білого порошку з нейтральним запахом і смаком. Упакований в паперові мішки з вкладкою, 25 кг нетто.
Країна походження Польща.
Зберігати в сухому, прохолодному місці (вологість 60-75%, при температурі не вище 20°C). Зберігання при температурі вище 20°C може призвести до втрати вологості продукту.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Тип | Крохмаль картопляний |
- Ціна: від 35 ₴/кг