Суміш для ін'єктування м'ясної сировини "Преміум Інжект"
Суміш для створення розсолу для ін'єкації (шпринцювання) м'яса "Преміум Інжект" — це суміш фосфатів, каррагенана, гідроколоїдів, декстрози, рослинних і молочних білків, крохмалю, регулятора кислотності, антиоксиданту та підсилювача смаку. Застосування "Преміум Інжект" під час виробництва розсолу для шприцеювання м'яса допомагає збільшити вихід грудочки, а також іншої м'ясної сировини на понад 130%, за збереження прекрасної щільності та пружності продукту.
Базова рецептура суміші для створення розсолу з використанням "Преміум Інжект", на 100 кг грудинки:
- Сіль — 3,7 кг
- Нитрит — 0,02 кг
- "Преміум Інжект" — 4,5 кг
- Спеція смакова — 0,4 кг
- Барвник — 0,01 кг
- Вода — 85/лід — 6,37 кг
Готову суміш розмішувати упродовж 5 хвилин.
Ін'єкція грудочки на 80%.
Після ін'єкції сировина завантажується в масажер на 4 години, після продукт формується і завантажується в коптильну камеру.
Фізико-хімічні показники суміші для ін'єкції м'яса "Преміум Інжект":
- Масова частина вологи <6.1%
- Масова частина жиру <0,5%
- Масова частина білка (сух. залишок) >39,5%
- Однорідний порошок кремового кольору
Надаємо безплатний зразок, консультацію технолога, а також можемо провести пробне відпрацювання в умовах вашого підприємства.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | ДэйриКо ТОВ (DairyCo) |
- Ціна: від 230 ₴/кг