Сироватка суха демінералізована 40%, 25 кг
Сироватка є побічним продуктом молочної промисловості, однак має високу поживною цінністю і прекрасними функціональними властивостями. Водночас високий вміст мінералів у сироватці може іноді обмежувати її використання в харчовій промисловості.
Демінералізовану суху сироватку отримують способом видалення води методом розпилювального сушіння і вибіркового витягання більшості мінералів (демінералізації), зазвичай від 35% до 90%, із солодкої рідкої сироватки. Демінералізована сироватка містить лактозу и білки сироватки з високою поживною цінністю.
Сироватка суха демінералізована являє собою тонкодисперсний порошок кремово-білого кольору, з легким молочним, злегка солодкуватим смаком.
Демінералізована сироватка широко використовується в харчовій промисловості під час виробництва багатьох харчових продуктів: молочних продуктів и сумішей, хлібобулочних виробів, соусів, шоколаду та цукерок, морозива та інших харчових продуктів.
Фізико-хімічні показники сухе демінералізованої сироватки відповідають:
- Масова частина вологи — до 3%
- Масова частина білка (сухий залишок) — понад 11%
- Масова частина лактози — не менш ніж 72%
- Масова частина молочного жиру — до 1%
- Індекс розчинності — 0,15
- Кислотність, Т — до 10
- Чистота група А
Продукт відпускається в паперових мішках із запаяною поліреєю, 25 кг нетто.
Продукт українського виробництва.
- Ціна: від 42 ₴/кг