Лактоза харчова 200 меш, 25кг
Лактоза - молочний цукор - це складний цукор (вуглевод), який складається з дисахарида, утвореного возз'єднанням двох моносахаридів: глюкози і галактози.
Харчова лактоза краще кристалізується ніж декстроза або сахарози. Змішана з цими цукрами, вона може змінити їх властивості кристалізації. Саме тому лактоза широко використовується при виготовленні кондитерських та шоколадних виробів. Лактоза також є слабо розчинним цукром з низькою здатністю до подслащиванию, яка сприяє карамелізації. З цієї причини лактоза також використовується в хлібопекарській промисловості, а також для додання однорідного кольору чіпсам і смаженій картоплі.
Це чистий, нетоксичний цукор, який розчинний і має низьку подслащивающей здатністю: 0,16 для лактози у порівнянні з 1 для сахарози.
Лактоза є цінним інгредієнтом для харчової промисловості і часто використовується в якості незамінного вуглеводів у дитячому харчуванні. Лактоза також застосовується в якості згущувача, підсилювача смаку і текстури. Лактоза менш солодкий, ніж звичайний цукор, і володіє ефектом смакової добавки. Саме тому лактоза стала незамінним продуктом у шоколаді, солодощах, сухих супах, соусах, спеціях, м'ясних продуктах, хлібобулочних виробах і дієтичних продуктах.
Країна походження - Польща.
Фізико-хімічні показники харчової лактози відповідають:
- Масова частка вологи - не більше 0,15%
- Масова частка молочного жиру - не більше 0,15%
- рН - 7,41
- Масова частина лактози - не менше 99,5%
- Зола - не більше 0,3%
- Чистота група А
Продукт відпускається у паперових мішках із запаяної полі вкладкою, 25кг нетто.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Форма випуску | Розсипний |
Склад | Лактоза 99,5% |
Ступінь помелу | 200 mesh |
- Ціна: від 72 ₴/кг