Сухе знежирене молоко 1,5% (СОМ), 25 кг
Сухе знежирене молоко (СОМ) отримують способом видалення води з пастеризованого знежиреного молока методом розпилювального сушіння. Зазвичай його виробляють із вмістом вологи до 5% і молочного жиру менше 1,5%, при мінімальним вмісту молочного білка 34% (у продукті).
Сухе знежирене молоко широко застосовується в кондитерській, м'ясній і молочній промисловостях (виготовлення сирів, йогуртів, морозива, молока згущеного стерилізованого), під час виробництва дитячого харчування та дієтичних продуктів, продуктів швидкого приготування, виготовлення хлібобулочних виробів та сумішей для хлібобулочної промисловості, інших харчових продуктів.
У наші дні сухе знежирене молоко є незамінним інгредієнтом під час виробництва величезної кількості харчових продуктів.
Ми пропонуємо сухе молоко з такими фізико-хімічні показники:
- Масова частина вологи — до 4.5%
- Масова частина білка (сухий залишок) — понад 34%
- Масова частина молочного жиру — до 1.5%
- Індекс розчинності — 0,15
- Чистота група А
- Температура пастеризації та сушіння — 82С.
Сухе знежирене молоко відвантажується у 25 кг багатошарових паперових мішках із запаяною поліетиленовою вкладкою.
За умови зберігання в сухих (до 80% вологості), чистих, добре вентильованих приміщеннях, стабільна якість може зберігатися до 18 місяців.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Жирність | 1.5 % |
Склад | Коровье молоко |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | ДэйриКо ТОВ (DairyCo) |
Упаковка | Паперовий мішок з полі вкладкою, 25кг нетто |
- Ціна: від 87 ₴/т